Avatar
"Binnen onze bedrijf treden er zich vaak financiële vraagstukken op, waarop we direct een antwoord benodigd hebben, Sripal beantwoord de vragen direct en ook in het weekend"
Avatar
"Naast het ontzorgen van de jaarlijkse werkzaamheden heeft Sripal meegedacht en geadviseerd bij de nieuwe bedrijfsstructuur"

Organisatie

Meer weten over Sripal

We leggen u graag de mogelijkheden van een samenwerking uit.Sripal Boekhouders en Adviseurs

De slogan "Proud to be Fair" is kenmerkend voor de werkwijze, diensten en de organisatie van Sripal Boekhouders en Adviseurs. "Proud to be Fair" vertaald zich ook in de visie en waarden van Sripal Boekhouders en AdviseursDe organisatie

Directeur Shailendra Sripal

Shailendra Sripal heeft de theoretische opleiding AA-accountancy gevolgd in Eindhoven. Hij heeft de kneepjes van het werk geleerd bij gerenommeerde grote accountantskantoren. Hierna is hij voor zichzelf begonnen, daar hij een eigen visie kreeg op de adviseursfunctie in het MKB. In 2008/2009 is hij klein begonnen en vervolgens doorgegroeid. Persoonlijk, betrokken, laagdrempelig en professioneel. Dat zijn de drijvende factoren achter het succes.

Belangrijk vindt hij als ondernemer om dicht bij zichzelf te blijven. Naast de ondernemer staan en als sparringpartner te functioneren. De beste kennismaking is en blijft uiteraard een persoonlijke ontmoeting. Wij maken graag met u een afspraak

Boekhoudkundig medewerkster

S.(Santusha) Pabarni-Harnam

Boekhoudkundig medewerk(st)er

(vacature)

Boekhoudkundig medewerk(st)er

(vacature)

Visie

Sripal boekhouders wil op een innovatieve manier ondernemers ontzorgen. Wij zien in onze dienstverlening een maatschappelijke functie.

Waarden

Verantwoordelijkheid

Sripal Boekhouders en Adviseurs behandeld de uitdagingen van haar klanten als haar eigen uitdaging. Sripal Boekhouders en Adviseurs tracht zichzelf steeds te overtreffen door meer te leveren dan verwacht.

Integriteit

Ethiek komt voor winst. Sripal Boekhouders en Adviseurs is trouw aan haar principes en beroep. Sripal Boekhouders en Adviseurs deinst niet terug om "nee" te zeggen, als ze daar reden toe heeft.

Respect voor individuen

Sripal Boekhouders en Adviseurs hecht belang aan wat we leren en ontdekken, om kennis, deskundigheid en ervaring te delen. Het zijn de menselijke relaties, met klanten of met collega's, die ons voortstuwen.

Culturele diversiteit

We zijn verschillend maar toch verenigd. Vernieuwing is het resultaat van een gezonde mengeling van culturen en standpunten. Sripal Boekhouders en Adviseurs houdt van onderscheid.

Onafhankelijkheid

Sripal Boekhouders en Adviseurs denkt steeds onafhankelijk. Uiteraard beschouwt Sripal Boekhouders en Adviseurs haar klanten ook als een individu. Sripal Boekhouders en Adviseurs neemt de tijd om haar klanten te begrijpen wat elk van hen uniek maakt.

Continuïteit

Dit is een lange termijnproject. Nieuwe mensen komen en gaan, de ene generatie neemt het over van de andere, maar onze relaties, ervaring en kennis overleven. We leren uit het verleden, maar kijken naar de toekomst.

Doelgroepen

Sripal Boekhouders & Belastingadviseurs wil het persoonlijk contact met haar klanten (be)houden. Sripal richt zich op het MKB-segment. In het bijzonder op handel-en dienstverlening en medici. Ondernemingen tot 50 medewerkers in dienst. Wij werken samen met een team van specialisten, hierdoor bent u verzekerd van het beste advies.

SRIPAL BOEKHOUDERS EN BELASTINGADVISEURS B.V.
TOBIAS ASSERLAAN 3 2662 SB BERGSCHENHOEK NEDERLAND T 010 - 820 87 29
INFO@SSADMINISTRATIE.NL ING BANK NL39INGB0006596870 KvK 56762070 BTW NL857273759B01
Sripal Boekhouders en Belastingadviseurs B.V. hanteert de algemene voorwaarden die voor of bij de totstandkoming van overeenkomsten ter hand wordt gesteld. Deze algemene voorwaarden, die van toepassing zijn op alle opdrachten, adviezen en werkzaamheden van Sripal Boekhouders en Belastingadviseurs B.V., zijn te vinden op de homepage, zijn gedeponeerd bij Kamer van Koophandel en worden u op verzoek kosteloos toegezonden. Toepasselijkheid van de algemene voorwaarden van de opdrachtgever of van eventuele tussenpersonen wordt nadrukkelijk van de hand gewezen.